Iznajmljivanje prostora

Pučko otvoreno učilište Vrbovec iznajmljuje svoje učionice, Malu galeriju te dvoranu drugim korisnicima. Prostori Učilišta iznajmljuju se za potrebe edukacijskih programa (seminari, predavanja, radionice), godišnjih skupština, reklamnih i političkih kampanja, proslava obljetnica, scenskih programa i slično.

Mala galerija suvremeno je opremljen galerijski prostor veličine 35 m2 smješten u prizemlju POU Vrbovec. Samostalan vanjski ulaz olakšava pristup starijih osoba te osoba s invaliditetom. Mala galerija koristi se za izložbe, ali i za predavanja, radionice te seminare. Opremljena je posebnom rasvjetom za slike, ima inventar za postavu izložbi (postamenti, postamenti sa staklenim zvonima, vitrine, leksani za izlaganje), TV, laptop i ozvučenje.

Učionica 2. veličine je 32 m2, lijepo je i funkcionalno uređena, dobro osvijetljene te je u njoj ugodno raditi. Dostupna je starijim osobama te osobama s invaliditetom. Opremljena je projektorom, laptopom, platnom te pločom.

Dvorana POU Vrbovec ugodan je multifunkcionalni prostor za kazališne predstave, koncerte, predavanja, seminare, radionice i izložbe. Gledalište je veličine 116 m2 te ima 142 pokretna stolca. Pozornica je veličine 8x8 m. Pod pozornice je daščani te je crne boje. Otvor portala je fiksan, širine 6,52 m i visine 4,5 m, a zatvara se pomičnim zastorom bordo boje. Prvi dio pozornice je visine 5 m, dubine 3,35 m te je od drugog dijela pozornice odijeljen stropnom gredom širinom 42 cm. Visina pozornice od grede do kraja pozornice je 4 m. Visina horizonta (do stropa) je 4 m. Maksimalna iskoristiva površina pozornice je 7x7 m. Horizont, sofite i po tri ulice s lijeve i desne strane pozornice su crne boje. Glumci na pozornicu ulaze na jedan ulaz straga desno preko stepenica, a mogu ući i iz gledališta preko stepenica lijevo i desno. Uz pozornicu su muška i ženska garderoba za ukupno 12 osoba. Pristup vozila s scenografijom i ostalom opremom je sa stražnje strane zgrade.

Pozornica ima 12 reflektora, 4 reflektora po 1000 W te 8 reflektora po 650 W. Na pozornici je polukoncertni klavir te ima govornicu, električno projekcijsko platno veličine 402x301 cm i projektor. 

U privitku je obrazac Zahtjeva za iznajmljivanje prostora kojeg ispunite ukoliko želite iznajmiti naš prostor te ga žigiranog i potpisanog skenirajte i pošaljite elektroničkom poštom na adresu sanja.prijatelj@gmail.com ili ga donesite u Tajništvo POU Vrbovec. Na vaš zahtjev odgovaramo unutar 24 sata. U privitku je i cjenik najma prostora.