Izjava o privatnosti


Privatnost podataka

Dobrodošli na našu internetsku stranicu i hvala Vam na interesu za Pučko otvoreno učilište Vrbovec.

Kada nas kontaktirate putem obrasca za kontakt na našoj stranici, dostavljate nam i mi prikupljamo osobne podatke kao što su vaše ime te adresa elektroničke pošte. Pučko otvoreno učilište Vrbovec se zalaže za transparentnost o tome kako prikuplja i koristi te podatke te ispunjava svoje obveze zaštite podataka. Imate pravo zatražiti kopiju podataka koje o vama držimo na našim sustavima.

Imajte na umu da nećemo, kao odgovor na Zahtjev za pristup informacijama, dati sljedeće vrste podataka: informacije o drugim ljudima; mišljenja dana u povjerenju; ponovljene zahtjeve ili povlaštene informacije. Ostale vrste informacija također mogu biti izuzete u skladu sa zakonima o zaštiti podataka.

 

Izjava o zaštiti podataka

Suglasni ste i prihvaćate da su Vaši podaci i informacije koje ste dali ispunjavajući naš obrazac namijenjeni bazi podataka Pučkog otvorenog učilišta Vrbovec, Kolodvorska 1, Vrbovec.

Podaci i dane informacije bit će pohranjeni u našoj bazi podataka te će se smatrati povjerljivima. Naši djelatnici, koji zbog naravi poslova koje obavljaju imaju pristup povjerljivim podacima, pismeno su se obvezali da dostupne im podatke neće priopćiti trećim osobama, iskoristiti ih protiv Vaših interesa niti omogućiti trećim osobama da ih iskoriste.

Suglasni ste i prihvaćate da će gore navedene podatke i informacije koje ste dali koristiti isključivo Pučko otvoreno učilište Vrbovec, Kolodvorska 1, Vrbovec u svrhu odgovora na Vaše upite, ugovaranja eventualnog sastanka s Vama, dostave ponuda i obavijesti te da se neće koristiti u druge svrhe bez Vašeg prethodnog pisanog odobrenja.