52. hrvatsko natjecanje učenika i studenata glazbe i plesa

Ponedjeljak, 10. ožujka 2014.

Osnovna glazbena škola Vrbovec Pučkog otvorenog učilišta Vrbovec bit će domaćin 52. hrvatskog natjecanja učenika i studenata glazbe i plesa, Regija sjever, kategorija limeni puhači (truba, rog, trombon, tuba i eufonij). Natjecanje će biti održano u dvorani Pučkog otvorenog učilišta Vrbovec 13. i 14. ožujka 2014. godine. Učenici će uoči nastupa biti smješteni u učionicama na I. katu zgrade prema priloženom rasporedu. Osvježenje i okrepa nakon nastupa bit će pripremljeni u učionici broj 2. koja je smještena uz dvoranu za natjecanje dok će Ocjenjivački sud boraviti u Maloj galeriji.

Parkiranje u zoni Pučkog otvorenog učilišta Vrbovec je ograničeno na nekoliko parkirnih mjesta pa mentorima, korepetitorima, roditeljima i svima ostalima koji dolaze na natjecanje preporučamo da vozila ostave na gradskim parkiralištima koji su od Pučkog otvorenog učilišta Vrbovec udaljeni max. 1 kilometar.

Sudionicima 52. hrvatskog natjecanja učenika i studenata glazbe i plesa želimo uspješan nastup, a njihovim mentorima i roditeljima ugodan boravak u Vrbovcu. Ulaz na natjecanje je slobodan pa pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže u slušanju.