Božićna bajka za male Vrbovčanke i Vrbovčane

Ponedjeljak, 8. prosinca 2008.

Pučko otvoreno učilište Vrbovec vrbovečke će mališane razveseliti i uoči Božića kazališnom predstavom "Kako ste mišići". Ova neobična božićna bajka govori o tri miša koja žive na rubu velikog grada i iščekuju Božić za kojeg se pitaju pripada li i njima te hoće li im Djed Mraz ostvariti želje da njihov kvart ponovo bude čist.

Bajka obiluje komičnim i tužnim situacijama, odličnom glazbom i svjetlosnim efektima koji će biti prava čarolija za oči i uši. Po završetku predstave stići će i Djed Mraz s kojim ćemo moći podijeliti svu radost koju nosimo u sebi u ovo predblagdansko vrijeme.

Svi koji žele izravno komunicirati s Djedom Mrazom i uputiti mu svoje molbe, sumnje, pitanja, misli i osjećaje mogu mu se javiti na adresu elektroničke pošte Djed Mraz


Ovu predivnu bajku Kazališta Merlin moći ćete pogledati u četvrtak, 18. prosinca 2008. u 18 sati u Hotelu Bunčić. Karte možete kupiti u Pučkom otvorenom učilištu Vrbovec i tako unaprijed osigurati svoje mjesto, a možete ih nabaviti i prije početka predstave u Hotelu Bunčić.