Koncerti učenika OGŠ Vrbovec, Drvoreda i HKUD-a “Petar Zrinski” na Noći Muzeja 2014

Ponedjeljak, 27. siječnja 2014.

U ovogodišnjoj Noći muzeja 2014. u Pučkom otvorenom učilištu Vrbovec nastupit će i učenici naše Osnovne glazbene škole Vrbovec. Njihov koncert pod nazivom "Jukebox" održat će se 31. siječnja 2014. u učionici broj 9. od 19:sati i 30 minuta. Slušat ćemo šarolik program, od klasike do jazza, a svirat će: Ivona Prša (flauta), Patricija Jezerčić (flauta), Andreja Mijak (klavir), Ema Mrazović (klavir), Karlo Vuk (harmonika), Hrvoje Baštek (harmonika), Dora Kos(klavir), Lovro Lukačić (klavir) te Nikola Ramov(bisernica).

Bend Drvored, kod kojeg je glazbeni žanr relativan pojam jer sviraju kombinaciju francuske, primorske i balkanske glazbe, nastupit će u 20:00 sati i 30 minuta u dvorani Učilišta. Izvodit će uglavnom autorsku glazbu, a jednu će pjesmu odsvirati i na otvaranju izložbe slika Anite Parlov koje je zakazano za 20:00 sati.

U noći muzeja 2014. nastupit će i HKUD "Petar Zrinski" s bogatim programom koji započinje u 22:00 sata u dvorani Učilišta. Gledat ćemo i slušati veliki folklor te veterane, ženski vokalni sastav Lera te klapu Zrinski.