Izaslanstvo Zagrebačke županije i Grada Vrbovca u Virovitičko-podravskoj županiji

Petak, 12. veljače 2016.

Izaslanstvo Zagrebačke županije na čelu sa zamjenikom župana Rudolfom Vujevićem, Damirom Fašaićem, pročelnikom UO za gospodarstvo, Josipom Kraljičkovićem, pročelnikom UO za fondove EU, regionalnu i međenarodnu suradnju te predstavnicima Regionalne razvojne agencije Zagrebačke županije, Grada Vrbovca i Ivanić-grada boravili su u radnom posjetu Virovitičko-podravskoj županiji. Ugostila ih je Sanja Bošnjak, obnašateljica dužnosti dužnosti župana, Ana-Marija Petin predsjednica Županijske skupštine te Igor Andrović, pročelnik UO za gospodarstvo, poljoprivredu i europske fondove.

U izaslanstvu Grada Vrbovca bili su: Đuro Turk, pročelnik UO za komunalne djelatnosti i gospodarstvo; Ljiljana Petanjek, pročelnica UO za financije; Đurđica Crnčević, predstojnica ureda gradonačelnika; Stjepan Krklec, ravnatelj Razvojne agencije grada Vrbovca i Sanja Prijatelj, ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Vrbovec.

Nakon radnog sastanaka, na kojem je bilo riječi o suradnji županija i gradova, delegacija je obišla Agenciju za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije te Poduzetnički inkubator upoznavši se s mogućnostima povlačenja sredstava iz EU fondova.