Otvorena izložba fotografija Dubravka Stipančeka

Srijeda, 21. travnja 2010.

U Maloj galeriji Pučkog otvorenog učilišta Vrbovec jučer je otvorena izložba fotografija ''Planinske panorame'' Dubravka Stipančeka, a u povodu Dana planete Zemlje.

Dubravko Stipanček se dvadesetak godina aktivno bavi planinarenjem i fotografijom. Omiljeni motivi su mu flora, fauna i pejzaž rekao je Željko Gubijan, njegov prijatelj, također zaljubljenik u planinarstvo i fotografiju. Autor je zahvalio organizatorima na prilici da izlaže u Maloj galeriji te istaknuo kako se nada da će ovom izložbom potaknuti ljude, posebice mlade, na češći boravak u prirodi. Fotografije Dubravka Stipenčeka možete pogledati i na internetskoj adresi http://picasaweb.google.com/d.stipancek

Izložbu je otvorio Tomislav Pisačić, pročelnik za društvene djelatnosti grada Vrbovca. Program je vodio Želimir Štefanović, a za glazbeni ugođaj pobrinuli su se Tomislav Ružak, Viktorija Vidović, Ivona Prša i Patricija Jezerčić, učenici Osnovne glazbene škole Vrbovec Pučkog otvorenog učilišta Vrbovec. Izložba se može razgledati do 21. svibnja 2010. godine.