Kako izdresirati zmaja 3

Subota, 2. veljače 2019.

Pogledajte večeras u 18:00 sati sinhronizirani animirani film Kako izdresirati zmaja 3. U trećem nastavku ovoga filma Štucko i Bezubica susreću se sa svojom ženskom vrstom te moraju napustiti jedinstveni dom kojeg su poznavali i otputovati u skriveni svijet za koji većina Vikinga vjeruje da je samo mit. Kako se otkriju njihove prave sudbine, zmaj i jahač će se boriti zajedno na samom kraju Zemlje kako bi zaštitili sve do čega im je ikad u životu stalo.

U 20:00 sati pogledajte film Kako uloviti neženju?, a u naslovnim ulogama su Keanu Reeves i Winona Ryder. Reeves i Ryder glume Franka i Lindsay, goste koji su pozvani na vjenčanje, a zajedničko im je to da ne vole ništa živo, sve im smeta i ne podnose društvo drugih ljudi. Upravo će ta zajednička netrpeljivost postati ono što će ih približiti jedno drugome. Kako će sve završiti – velikom ljubavi ili velikom svađom?

Blagajna kina se otvara u 17:00 sati, cijena pojedinačne ulaznice je 25,00 kuna dok grupna ulaznica (za 10 i više gledatelja) košta 20,00 kuna po osobi.