Kazališna predstava “Istina”

Srijeda, 3. veljače 2016.

Želite li se nasmijati, pogledajte kazališnu predstavu “Istina” u izvedbi Kazališne družine “Glumci u Zagvozdu” nastalu prema tekstu mladog francuskog pisca i dramatičara Floriana Zellera. U predstavi igraju renomirani hrvatski glumci Mila Elegović, Hana Hegedušić, Vedran Mlikota i Damir Poljičak.  

Radnja prati dva pariška bračna para: s jedne strane to su Miki i Lela, a s druge Davor i Ana. Miki je nepopravljivi lažljivac koji vara svoju ženu Lelu sa ženom svog najboljeg prijatelja Davora. Ana je pak umorna od laži i želi sve priznati mužu. Davor se u isto vrijeme povjerava Mikiju o svojim sumnjama da ga Ana vara. Lela također sumnja u muževu nevjeru… Cijelo to vrijeme i s puno muke Miki uvjerava sve u svojoj okolini da je istina precijenjena i da ju je bolje prešutjeti. Pitanje je zna li on sam pravu istinu?

Kako je ova urnebesna komedija situacije u režiji Danka Ljuštine na kraju završila, treba li uvijek govoriti istinu ili je bolje poslužiti se lažima te što je zapravo istina, a što laž, saznajte u dvorani Pučkog otvorenog učilišta Vrbovec u utorak, 16. veljače 2016. godine u 19:00 sati. Cijena karte je 50,00 kuna, a karte se već sada mogu nabaviti u pretprodaji.