Kazališna predstava Sladoled

Ponedjeljak, 12. veljače 2018.

U povodu Dana Pučkog otvorenog učilišta vrbovec koji se obilježava 18. veljače moći ćete pogledati kazališnu predstavu Sladoled Teatra GAVRAN. U ovoj neobičnoj komediji junakinje su majka i kći čiji se uzajamni odnos i odnos prema muškarcima koji su ih sudbinski odredili opisuje kroz dinamične humorne prizore u kojima će se prepoznati svaka žena. Riječ je o uvjerljivim životnim pričama ispunjenim toplinom, koje će oplemeniti dušu svakoga gledatelja. Glumačke bravure za pamćenje!

Zašto predstava nosi naziv Sladoled – neka ostane tajna sve do vašega susreta s našim glumcima. Teatar GAVRAN je na ovome projektu okupio sjajnu ekipu kazalištaraca – autor teksta je najizvođeniji hrvatski pisac u zemlji i inozemstvu Miro Gavran, redatelj predstave je Boris Svrtan, uz kojega se vežu brojne glumačke i redateljske uspješnice, dok u glavnim ulogama nastupaju glumice zavidne vještine Mladena Gavran i Ana Vilenica. Scenu i kostime osmislila je Jasmina Pacek. Izbor glazbe načinio je Neven Zebić.

Sladoled pogledajte u nedjelju, 18. veljače 2018. u 19:00 sati u našoj dvorani. Cijena ulaznice je 50,00 kuna, a karte se već mogu kupiti u pretprodaji.