Nagrađeni učenici naše Osnovne glazbene škole

Četvrtak, 14. lipnja 2007.

Učenicima osnovnih i srednjih škola s područja Zagrebačke županije, koji su na državnim natjecanjima osvojili jedno od prva tri mjesta, prigodne nagrade prijepodne je u Hotelu Bunčić uručio župan Zagrebačke županije. mr. sc. Stjepan Kožić.

Nagrađeni su učenici koji su sudjelovali na Lidranu, Smotri učeničkih zadruga, športskim natjecanjima, 45. državnom natjecanju učenika i studenata glazbe i plesa, 44. državnom natjecanju komornih sastava učenika i studenata glazbe, strukovnim te predmetnim natjecanjima.

Nagrađeni su i učenici naše Osnovne glazbne škole: Hrvoje Medverec, Stela Benedik i Petra Abramović jer su na Državnom natjecanju učenika glazbe osvojili treće nagrade. Nagrađeni su i njihovi nastavnici Zlatko Farszky i Ivančica Gregurić te voditeljica Osnovne glazbene škole Alica Hergešić. U prigodnom su programu također sudjelovali naši učenici: harmonikaški duo Karla Kluković i Silvija Blažinović, Igor Farszky na bisernici, Hrvoje Medverec na braču uz korepeticiju prof. Mirele Mihajlović te Stela Benedik i Petra Abramović četveroručno na klaviru.

Čestitke svima!