Nova kino sezona

Utorak, 4. rujna 2018.

Od ove subote, nakon Ljetnog kina koje smo organizirali na Ljetnoj pozornici, nastavljamo s emitiranjem filmova u našoj dvorani. Očekuje nas pregršt filmskih hitova za djecu, mlade i odrasle, a emitirat ćemo ih subotom od 18:00 i 20:00 sati. 

Ove subote, 8. rujna 2018. od 18:00 sati pogledajte izvrstan animirani film Ringe, ringe raja o simapatičnom gusanu zvanom Peng. U 20:00 sati na rasporedu je dugoočekivani triler Nemoguća misija: Raspad sistema u kojem se Tom Cruise ponovo vraća ulozi Ethana Hunta, poznatog junaka akcijom i adrenalinom nabijenog serijala! Tjedan kasnije, 15. rujna 2018. u 18:00 sati gledat ćemo crtić Luis i društvo iz svemira, u 20:00 sati mjuzikl Mamma Mia, film sniman na Visu. U subotu, 22. rujna 2018. u 18:00 sati u trećem nastavku animiranog hita Hotel Transilvanija pridružite se omiljenoj obitelji čudovišta koja kreće na luksuzno krstarenje kako bi se Drakula mogao odmoriti od pružanja odmora drugima. Istoga dana od 20:00 sati emitiramo Skyscraper, akcijski triler talačke tematike smješten u Kini. Dwayne Johnson je Will Ford, američki ratni veteran u ulozi voditelja FBI-ovog spasilačkog tima koji se bavi procjenjivanjem sigurnosti zgrada i novogradnje.

Posljednje rujanske subote, 29. rujna 2018. u 18:00 sati pogledajte crtić Stopalići u kojem Yeti Migo želi dokazati da Stopalići odnosno ljudi postoje te iz svog izoliranog sela na vrhu Himalaje kreće u avanturu života uz pomoć svojih novih prijatelja. U 20:00 sati stiže nam Johnny English koji se vraća u trećem nastavku popularne sage kako bi još jednom spasio svijet. Glavni lik ponovno interpretira nezamjenjivi Rowan Atkinson. karte možete kupiti jedan sat prije predstave na blagajni kina ili u pretprodaji po cijeni od 25,00 kuna, a grupe imaju popust.