Novi filmski vikend: Tajni život mačaka i Venom

Petak, 2. studenog 2018.

Zakoračili smo u mjesec studeni, u novi filmski mjesec u čijem ćemo prvom tjednu gledati crtić Tajni život mačaka te SF Venom. Animirani film Tajni život mačaka pogledajte sutra, u subotu 3. studenoga 2018. u 18:00 sati. Riječ je o filmu u kojem pratimo Toma, debelog i lijenog mačka koji često sjedi zamišljen na prozoru. Živi sa sinom Tinom u svom udobnom gradskom stanu gdje je rođen i u čijoj udobnosti uživa. Radi trauma iz prošlosti, vanjskog se svijeta boji i ne želi izlaziti van stana. S druge strane, iako nikad nije izašao iz stana, aktivnog i bistrog sina Tina vanjski svijet neodoljivo privlači. Ipak, jednog dana, otac i sin moraju napustiti stan i tada kreće sjajna avantura i potraga za legendarnom Breskvotopijom.

U 20:00 sati na rasporedu je Venom, znanstveno fantastični film s elementima horora u kojem pratimo lik Venoma, Marvelovog strip negativca koji u filmu postaje gotovo heroj. U glavnoj ulozi je Tom Hardy koji glumi Eddiea Brocka, fotoreportera kojemu se život promjeni onog trenutka kada postane domaćinom izvanzemaljskog stvorenja. Venom je izvanzemaljski simbiot, kojem je potreban čovjek kako bi preživio no zauzvarat čovjek dobiva nevjerojatne moći.

Karta se može kupiti na blagajni kina od 17:00 sati po cijeni od 25,00 kuna, a grupna ulaznica (za 10 i više gledatelja) je 20,00 kuna.