Ponovo Ljetno kino! Odaberite filmove sami!

Srijeda, 26. lipnja 2019.

I ovoga ljeta uživajte u Ljetnom kinu na otvorenom! U organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Vrbovec uz podršku Grada Vrbovca na Ljetnoj pozornici će se svake subote od 21:00 sat od kraja lipnja do kraja kolovoza prikazivati filmovi različitih žanrova.

Prva projekcija bit će ove subote, 29. lipnja 2019. kada ćemo gledati film Špijun koji me je napucao. Audrey (Mila Kunis) i Morgan (Kate McKinnon), dvije tridesetogodišnjakinje iz Los Angelesa, nađu se u neočekivanoj svjetskoj zavjeri kada se Audreyin bivši dečko pojavio u njihovom stanu s opasnim ubojicama za petama. Njih dvije su odmah započele akciju bježeći diljem Europe sa šarmantnim britanskim agentom i planom da spase svijet.  

Odaberite preostalih 8 filmova koje ćete gledati u Ljetnom kinu putem ankete na našoj stranici, a u konkurenciji je 20 filmova. Dođite u Ljetno kino ove subote od 21:00 sat i uživajte u akcijskom filmu Špijun koji me je napucao. Projekcija je besplatna, stolice i dekice su osigurane, a slobodno ponesite i druge rekvizite... Vidimo se!