Promocija razglednica “Vrbovec kakvim ga vide naši najmlađi”

Petak, 24. kolovoza 2007.

Večeras su u prepunoj Narodnoj knjižnici Vrbovec predstavljene razglednice s motivima grada Vrbovca. Riječ je o reprodukcijama dječjih crteža nastalih u sklopu likovnog natječaja Pučkog otvorenog učilišta Vrbovec "Vrbovec kakvim ga vide naši najmlađi". Na natječaju su sudjelovala djeca Dječjeg vrtića Vrbovec, Dječjeg vrtića Dobri te I. i II. osnovne škole s područnim odjelima. Dvanaest najboljih radova otisnuto je na prelijepim razglednicama dimenzija 10 x 14 centimetara čime je Vrbovec dobio originalan i praktičan suvenir.

Uz djecu i njihove roditelje, na predstavljanju razglednica bili su i njihovi odgajatelji te nastavnici likovne kulture. Pozdravila ih je Sanja Prijatelj, ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Vrbovec zahvalivši im na odličnoj suradnji podijelivši komplete razglednica djeci i predstavnicima ustanova koje su sudjelovale u natječaju.

U ime prosudbenog povjerenstva govorio je profesor Dragutin Mandekić pohvalivši dječju kreativnost. Gradonačelnik Grada Vrbovca Vladimir Bregović pohvalio je ovaj projekt Pučkog otvorenog učilišta Vrbovec te obećao daljnju potporu u radu.

Razglednice možete nabaviti u Pučkom otvorenom učilištu Vrbovec, a ovdje pogledajte predloške prema kojima su nastale.