Radionica „Prirodna kozmetika iz vlastite kuhinje“

Srijeda, 25. studenog 2015.

Zelena mreža aktivističkih grupa (ZMAG) organizira u Pučkom otvorenom učilištu Vrbovec, u subotu, 28. studenog 2015. godine u 16:00 sati radionicu izrade vlastitih sredstava za njegu pod nazivom „Prirodna kozmetika iz vlastite kuhinje“.

Na radionici možete naučiti kako izraditi vlastitu modernu kremu, melem i labelo za usne te kroz predavanje i raspravu dobiti odgovore na pitanja koje su to nezdrave tvari u preparatima koje kupujemo, kako utječu na naše zdravlje i funkciju kože, ali i cijelog organizma te zašto se uopće koriste u proizvodnji kozmetike. Okušajte se u jednom od zaboravljenih znanja naših predaka, izradite prikladne poklone za blagdane koji nam se bliže ili napravite nešto za sebe.

Voditeljica radionice je Ivana Gotić iz Zelene mreže aktivističkih grupa, a cijena sudjelovanja na radionici je 250 kuna. U slučaju dolaska s djecom, djeca sudjeluju besplatano. Sav materijal za izradu kozmetičkih proizvoda je uključen u cijenu, a svi kozmetički proizvodi koje izradite možete ponijeti kući.

Sudjelovanje na radionici moguće je uz prijavu putem linka na stranici wwww.zmag.hr ili na broj mobitela 095 532 02 36. Radionica će se održati u učionici br. 2 POU Vrbovec.