Uspjeh učenika Osnovne glazbene škole Vrbovec

Nedjelja, 6. ožujka 2011.

U Glazbenoj školi Alberta Štrige u Križevcima danas je završeno 49. hrvatsko regionalno natjecanje učenika i studenata glazbe i plesa. Na natjecanju je sudjelovalo 6 naših učenika. Nikola Ramov u disciplini bisernica, I. kategorija, osvojio je II. nagradu i 83,96 bodova. Pripremao ga je nastavnik Toni Zdunić. U istoj kategoriji svirao je Tomislav Koprić osvojivši također drugu nagradu s 88,78 bodova. Poučavao ga je nastavnik Zlatko Farszky. U istoj je kategoriji nastupio i Ivan Butorac te je osvojio II. nagradu i 88,80 bodova. Pripremao ga je nastavnik Hrvoje Herček.

Nikola Brezjan svirao je brač u prvoj kategoriji. Osvojio je II. nagradu i 89,50 bodova. Pripremao ga je Hrvoje Herček. Ivan Koprić u II. je kategoriji u disciplini brač osvojio II. nagradu i 89,60 bodova, a pripremao ga je Zlatko Farszky. Domagoj Čvek u istoj je kategoriji osvojio II. nagradu i 88,10 bodova. Također ga je pripremao Zlatko Farszky.

Učenicima i nastavnicima čestitamo na plasmanu na 49. hrvatskom regionalnom natjecanje učenika i studenata glazbe i plesa.