Večeras pogledajte Paddingtona i Ukletu kuću

Četvrtak, 11. siječnja 2018.

U vrbovečkom kinu večeras dva filma. U 18:00 sati igra drugi dio animiranog filma o medvjediću Paddingtonu. Sada kada se medvjedić Paddington sretno smjestio kod obitelji Brown, gdje je postao popularan član zajednice, širi radost i ljubav gdje god dođe. U potrazi za savršenim rođendanskim poklonom za 100. rođendan svoje voljene tete Lucy, Paddington naiđe na savršenu knjigu u antikvarnici te će morati odraditi niz poslova kako bi je mogao kupiti. Međutim, kada otkrije da je knjiga ukradena, Paddingoton i Brownsi će morati krenuti u potragu za lopovom.

U 20:00 sati pogledajte triler Ukleta kuća. Jack (20) i njegova braća, Jane (19), Billy (18) i Sam (5) žive u staroj kući na osamljenoj, ruševnoj farmi koja je godinama bila napuštena. Napustili su Englesku sa majkom Rose (40), bježeći od nasilnog oca i tražeći priliku za novi početak u novoj zemlji. Majka je umrla vrlo brzo nakon što su stigli u Marrowbone. Djeca od tada žive u izolaciji, odvojeni od svijeta, a majčina je smrt jedna od prvih tajni koje skrivaju zidovi stare kuće…

Karte se mogu rezervirati i kupiti svakodnevno od 13:00 do 15:00 sati te se prodaju jedan sat prije projekcije na blagajni kina. Paddington 2 i Ukleta kuća igraju u isto vrijeme sutra te u subotu i nedjelju.