Večeras u našem kinu Tvrd orah 2 i Odmetnici

Petak, 16. veljače 2018.

U kinu Pučkog otvorenog učilišta Vrbovec večeras pogledajte crtić Tvrd orah 2 i akcijski film Odmetnici. U 18:00 sati pogledajte što će vjeverica Surly i njegovi prijatelji Buddy, Andie i Precious učiniti kad otkriju kako gradonačelnik Oaktona želi sagraditi divovski zabavni park na njihovom staništu. Veselu ekipu iz crtića Tvrdi orah 2 pogledajte i sutra u 18:00 sati.

Od 20:00 sati gledamo film Odmetnici. Scenarij za ovaj visokobudžetni akcijski triler potpisuje slavni Luc Besson. Priča je to o američkim marincima koji pokušavaju riješiti davno zaboravljenu tajnu pri čemu na dnu jezera otkrivaju sanduke u kojima su skrivene zlatne poluge. Glumačku ekipu predvodi Oscarom nagrađeni J.K. Simmons, uz Sullivana Stapletona i Charliea Bewleya. Redatelj je Steven Quale, koji je bio suradnik Jamesa Camerona na hitovima “Avatar”, “Titanik” i “Bezdan”. 

Film je sniman u Karlovcu, Humu, Zagrebu i Ogulinu te na jezerima Lokve i Čiče tijekom lipnja i srpnja 2015. godine. Za vrijeme snimanja Odmetnika kod nas bilo je angažirano 190 filmskih djelatnika te više od 1100 statista. Osim holivudskih zvijezda, u Odmetnicima su nastupili i domaći glumci: Denis Brižić, Marko Cindrić, Igor Hamer, Petra Vukelić, Matija Ferlin, Slavko Sobin, Andrej Dojkić te dječak Leon Hasančević Matijašić. Ovaj film igra i sutra u isto vrijeme.