Veliki pljesak za naše kazalištarce

Ponedjeljak, 17. lipnja 2019.

U našoj prepunoj dvorani jučer je premijerno izvedena kazališna predstava Kaj je da je Kazališne amaterske družine POU Vrbovec. Upoznali smo Štefa i Jožu, dva prijatelja iz Bedaka Levih i Bedaka Desnih koji su glavni akteri ove pučke komedije. No, vidjeli smo i njihove obitelji, žene Šteficu i Katu, kćeri Maricu i Anicu te sina Iveka, suosjećali s bolesnom tecom Jelkom, ali i saznali kamo je nestalo 30 vreća cementa te što doktorica Aurora iz Amerike radi u Bedakima, kako medicinska sestra marijana liječi bolesne, je li Vlado, mladi SKOJ-evac dobra duša i zna li Silvija, novinarka Studentskog lista latinski. Saznali smo ponešto i o ljubavnim jadima mladih te se ponovno uvjerili kako muško prijateljstvo sve razrješava.

Glumili su: Zdenka Bartol, Domagoj Debogović, Josip Gudić, Dubravka Knežević, Mirjana Korenika, Petra Pašalić, Sanja Pilek, Nirvana Sesvečan, Ante Tirić, Marija Tretinjak te Darko i Viktorija Vidović. Tekst i režiju potpisao je Darko Vidović, kostimografiju Zdenka Bartol, a scenografiju Josip Gudić i Veljko Bartol. 

Zbog velikog interesa predviđena je još jedna izvedba i to u nedjelju, 23. lipnja 2019. godine u 20:00 sati no kako za ovaj termin karata više nema pozivamo sve zainteresirane da svoje ulaznice rezerviraju za predstavu koja će biti odigrana u subotu, 24. kolovoza 2019. godine od 20:00 sati u sklopu turističko-kulinarske manifestacije Kaj su jeli naši stari.