Poslije smrti

Petak, 12. siječnja 2024.

Dokumentarni film temeljen na stvarnim iskustvima bliskim smrti, istražuje zagrobni život uz vodstvo autora bestselera New York Timesa, medicinskih stručnjaka, znanstvenika i preživjelih koji bacaju svjetlo na ono što nas čeka. Film bilježi priče različitih osoba koje su preživjele iskustvo bliske smrti, te sadrži analizu tih događaja od strane autora i znanstvenika dok pokušavaju odrediti što se događa nakon što ljudi umru.

Film Poslije smrti emitiramo u sutra, u subotu, 13. siječnja 2024. od 20:00 sati.

Cjenik kino ulaznica

Petak, 8. rujna 2023.

...nastavi čitati »

Kino u Vrbovcu

Ponedjeljak, 11. prosinca 2017.

Početak kontinuiranog kino programa u Vrbovcu vezujemo za 7. lipnja 1961. godine kada je Narodno sveučilište Vrbovec emitiralo film Inspektor voli gužvu. U godinama koje slijede emitirani su brojni filmovi, najgledaniji su bili vesterni te domaći filmovi, ali i crtići. Kino je bilo najposjećenije subotom i nedjeljom. Kako bi žitelji tada susjednih općina imali dostupnije kulturne sadržaje organizirano je pokretno kino te su filmovi prikazivani u društvenim domovima u okolici Vrbovca.

Zbog dogradnje i temeljite rekonstrukcije zgrade te dotrajalosti opreme, kino je zatvoreno u svibnju 2005. godine. Nakon što su stvoreni tehnički i drugi preduvjeti, kino u Vrbovcu ponovo je otvoreno 14. prosinca 2017. godine. 

Od 23. lipnja 2018. godine na Ljetnoj pozornici počelo je s radom Ljetno kino. Gledatelji na besplatnim projekcijama uživaju u nešto starijim filmskim hitovima te filmskim klasicima.