Sutra u našem kinu filmovi Coco i velika tajna te Najveći showman

Srijeda, 17. siječnja 2018.

Animirani hit film Coco i velika tajna igra sutra od 18:00 sati u kinu POU Vrbovec. Film je to o dječaku Miguelu koji sanja o tome da postane vrstan glazbenik kao njegov idol Ernesto de la Cruz. U očajničkom pokušaju da dokaže svoj talent, Miguel se nađe u fantastičnoj, šarenoj Zemlji mrtvih slijedeći tajanstven lanac događaja. Usput upoznaje šarmantnog prevaranta Hectora i oni zajedno kreću na veličanstveno putovanje otkrivanja prave priče o povijesti Miguelove obitelji. Film igra do kraja tjedna.

U 20:00 sati pogledajte mjuzikl Najveći showman u kojem glume Hugh Jackman, Zac Efron, Michelle Williams i brojni drugi. Jackman je utjelovio lik vrhunskog biznismena i showmana P.T. Barnuma koji je ni od čega stvorio najveći spektakl poznat kao „The Barnum and Bailey Greatest Show on Earth“. Priča govori o P. T. Barnumu, vizionaru, političaru, showmanu i biznismenu iz 19. stoljeća koji je osnovao cirkus nazvan “Barnum and Bailey Circus” koji je osvojio publiku diljem svijeta. Ovaj kostimografski raskošan i zabavan mjuzikl igra i u petak te subotu i nedjelju.

Karte za oba filma po cijeni od 25,00 kuna već su u prodaji, a mogu se kupiti jedan sat prije projekcije na blagajni kina.